Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Marii i Mariana

Adres obiektu Krótka 4, 82-110 Sztutowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Lidka,Piotrek ,Radek i Amanda
Dodano: 2016-08-05
Pobyt od: 2016-07-29 do 2016-08-02 IP: xx.183.30.238
 
 
   

Witam ,miejsce na wakacje wybrałam zupełnie przypadkowo.Nigdy nie byliśmy w tych okolicach i z czystym sumieniem muszę przyznać ,że miejsce urocze ,pełno zieleni,w pokoju czysto i ładnie ,gospodarze bardzo sympatyczni i mili,byliśmy zachwyceni .Nasz syn pyta czy jeszcze wrócimy tam ....Wrócimy bo warto ,tym bardziej ,że akceptują zwierzęta .Nasza sunia Amanda też czuła się super ,jak u siebie w domu.Dziękujemy za miłe przyjęcie ,polecamy to miejsce.


 
 

Teresa, Bogumił, Julia i Wojtus
Dodano: 2015-07-21
Pobyt od: 2015-06-28 do 2015-07-06
 
 
   

Bardzo dziękujemy za miły pobyt w Państwa ośrodku. Można było się poczuć jak we własnym domu. Ogród idealnie wyposażony na pobyt z dziećmi. Świetnie przygotowane miejsce na grill co mieliśmy okazję sprawdzić ☺ gospodarze bardzo mili . Miejsce spokojne i bardzo przyjemne. Godne polecenia. Z wielką ochotą wybierzemy się tam ponownie. Pozdrawiamy serdecznie Gospodarzy ☺


 
 

Danuta Gano
Dodano: 2015-05-27
Pobyt od: 2015-07-11 do 2015-07-18
 
 
 

Jako stała bywalczyni od 10 lat serdecznie polecam pobyt u Państwa Małkowskich,gdzie przemili Gospodarze dbają o świetną rodzinną atmosferę . W tym roku oczywiście znowu będę gościć w Sztutowie, do zobaczenia.


 
 

Marta, Roman, Zuzanna
Dodano: 2014-08-05
Pobyt od: 2014-07-05 do 2014-07-12
 
 
    

Dla nas to już koniecznie karta stałego pobytu! Jesteśmy tu co roku, ba, nawet kilka razy w roku, bo nie możemy żyć bez Sztutowa i Małkowskich (uściski dla pani Teresy i pana Marka!), zabieramy znajomych i rodzinę, też chcą tu wracać. Polecamy gorąco - jak pogoda w Szutowie podczas naszego ostatniego pobytu! Już nie możemy sie doczekać następnego razu!


 
 

Isia
Dodano: 2013-10-01
Pobyt od: 2013-07-07 do 2013-07-14
 
 
    

Bardzo fajnie, czysto, zgodnie z ofertą i przemili gospodarze :))


 
 

Natalia, Tomek i mała Julcia
Dodano: 2013-06-05
Pobyt od: 2013-05-30 do 2013-06-02
 
 
  

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u Państwa Małkowskich. Miejsce pełne uroku, bardzo zadbane, czyste i idealne na pobyt z małym dzieckiem (8-miesięcznym w naszym przypadku). Właściciele przesympatyczni i bardzo uczynni. Dziękujemy za możliwość spędzenia czasu w takim pozytywnym otoczeniu.Pozdrawiamy serdecznie i pewnie do zobaczenia.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie