Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Marii i Mariana

Adres obiektu Krótka 4, 82-110 Sztutowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 25

 
 

Lidka,Piotrek ,Radek i Amanda
Dodano: 2016-08-05
Pobyt od: 2016-07-29 do 2016-08-02 IP: xx.183.30.238
 
 
   

Witam ,miejsce na wakacje wybrałam zupełnie przypadkowo.Nigdy nie byliśmy w tych okolicach i z czystym sumieniem muszę przyznać ,że miejsce urocze ,pełno zieleni,w pokoju czysto i ładnie ,gospodarze bardzo sympatyczni i mili,byliśmy zachwyceni .Nasz syn pyta czy jeszcze wrócimy tam ....Wrócimy bo warto ,tym bardziej ,że akceptują zwierzęta .Nasza sunia Amanda też czuła się super ,jak u siebie w domu.Dziękujemy za miłe przyjęcie ,polecamy to miejsce.


 
 

Iwona i Piotr
Dodano: 2015-08-22
Pobyt od: 2015-06-18 do 2015-06-21
 
 
  

Witam i pozdrawiam przemiłych gospodarzy. Miejsce rewelacyjne, czysto schludnie i bezpiecznie. Gospodarze dbający o wszystko i nie rzucający się w oczy. Cenią prywatność gości. Służą pomocą i nie narzucają się swoją obecnością. Wokół śliczny , cichy i spokojny teren zielony. Na miejscu bez dodatkowych opłat można bezpiecznie zostawić samochód. I co ważne w naszym rozkapryszonym klimacie. Nawet w lato jak jest zimno Pan Marek dba o ciepłe kaloryfery. Wokół wszędzie pełno kolorowych kwiatów. W ogóle można określić sielanka. Piękne miejsce do grilowania nawet podczas deszczu


 
 

Klaudia
Dodano: 2015-08-05
Pobyt od: 2015-08-12 do 2015-08-16
 
 
   

Za tydzień wybiorę się tam już trzeci rok z rzędu! Warunki super, cisza i spokój a gospodarze baaardzo mili. Cena bardzo odpowiednia! POLECAM!


 
 

Jola i Zbyszek z wnuczką
Dodano: 2015-08-02
Pobyt od: 2015-07-19 do 2015-08-02
 
 
  

Wspaniałe miejsce na odpoczynek! Panuje tu spokojna i przyjazna atmosfera- to zasługa Gospodarzy, którzy dbają o komfortowy wypoczynek swoich gości. Warunki super: pokoiki czyściutkie, wysprzątane i wyposażone w niezbędny sprzęt, cały ośrodek otacza zieleń. Serdecznie polecamy to miejsce i bardzo serdecznie pozdrawiamy przemiłych Gospodarzy. =)


 
 

Mariola Marek i Dawid
Dodano: 2015-07-28
Pobyt od: 2015-07-12 do 2015-07-24
 

Miejsce wybraliśmy przypadkiem i przypadkiem były to jedne z naszych najlepszych wakacji nad polskim morzem.(pogoda tez nam przypasowała :D ale tam tak jest zawsze). Okolica: Odległość od morza niech nikogo nie przeraża świetnie rozwiązany dojazd Melexami - bardzo tanio i dzieciaki maja radochę (jest nawet ciufcia :D cena 3zł (4zł z pod domu) za osobę dzieci do 5 lat gratis) my chodziliśmy także piechotą bardzo fajna okolica. Można zjeść tu w całkiem fajnej cenie w porównaniu do bardziej znanych miejscowości (np. knajpa MALIBU 18zł zestaw dnia najesz się do syta!!). Małe sklepy rzut kamieniem od domu piechota 10 sekund ;P do najbliższego. Jak ktoś chce zrobić większe zakupy jest tez Biedronka. Jest też w okolicy Park linowy, Stadnina koni, Kolejka wąskotorowa.... Pokoje, aneks i cała posesja: Pokoje za te cenę Idealne TV z usb można bajki dzieciom jakieś zawsze załączyć ale one będą wolały bawić się na zewnątrz. Internet jest przydaje się czasami jak zawsze. Spanie, łazienka wystarczające i są naprawdę miłe akcenty przekonacie się (chodzi o wyposażenie i chemie łazienkowa pierwszy raz się z tym spotkałem w kwaterach prywatnych) Aneks – wyposażenie miejsce do gotowania super. Teren wokół domu napisze tak czuć przestrzeń nie jest tam wszystkiego napchane byle by wcisnąć można zagrać w piłkę frizbi paletki pobiegać z dzieciakami reszta tak jak na zdjęciach. Miła niespodzianka w piaskownicy dzieciaki szukają skarbów przez cały pobyt (bursztynki) BOMBA! Właściciele bardzo mili i tacy jak powinni być kiedy trzeba pomogą i widać ze lubią to co robią. Na pewno tam kiedyś wrócimy. Dawid co dziennie chce wracać … my też.. A teraz minusy!! hmm za szybko skończył się nam urlop!! Wszystko przez to miejsce!!


 
 

Teresa, Bogumił, Julia i Wojtus
Dodano: 2015-07-21
Pobyt od: 2015-06-28 do 2015-07-06
 
 
   

Bardzo dziękujemy za miły pobyt w Państwa ośrodku. Można było się poczuć jak we własnym domu. Ogród idealnie wyposażony na pobyt z dziećmi. Świetnie przygotowane miejsce na grill co mieliśmy okazję sprawdzić ☺ gospodarze bardzo mili . Miejsce spokojne i bardzo przyjemne. Godne polecenia. Z wielką ochotą wybierzemy się tam ponownie. Pozdrawiamy serdecznie Gospodarzy ☺


 
 

Danuta Gano
Dodano: 2015-05-27
Pobyt od: 2015-07-11 do 2015-07-18
 
 
 

Jako stała bywalczyni od 10 lat serdecznie polecam pobyt u Państwa Małkowskich,gdzie przemili Gospodarze dbają o świetną rodzinną atmosferę . W tym roku oczywiście znowu będę gościć w Sztutowie, do zobaczenia.


 
 

Marta, Roman, Zuzanna
Dodano: 2014-08-05
Pobyt od: 2014-07-05 do 2014-07-12
 
 
    

Dla nas to już koniecznie karta stałego pobytu! Jesteśmy tu co roku, ba, nawet kilka razy w roku, bo nie możemy żyć bez Sztutowa i Małkowskich (uściski dla pani Teresy i pana Marka!), zabieramy znajomych i rodzinę, też chcą tu wracać. Polecamy gorąco - jak pogoda w Szutowie podczas naszego ostatniego pobytu! Już nie możemy sie doczekać następnego razu!


 
 

Isia
Dodano: 2013-10-01
Pobyt od: 2013-07-07 do 2013-07-14
 
 
    

Bardzo fajnie, czysto, zgodnie z ofertą i przemili gospodarze :))


 
 

Natalia, Tomek i mała Julcia
Dodano: 2013-06-05
Pobyt od: 2013-05-30 do 2013-06-02
 
 
  

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u Państwa Małkowskich. Miejsce pełne uroku, bardzo zadbane, czyste i idealne na pobyt z małym dzieckiem (8-miesięcznym w naszym przypadku). Właściciele przesympatyczni i bardzo uczynni. Dziękujemy za możliwość spędzenia czasu w takim pozytywnym otoczeniu.Pozdrawiamy serdecznie i pewnie do zobaczenia.


Opinie 1-10 z 25

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie